| Autor |
Mensaje |
| Zdanice devka Zličín |
|
Publicado:
Mie Nov 11, 2009 8:43 am
|
|
|
Aficionado al GW
|
|
|
|
|
 |
|
Publicado:
Vie Nov 20, 2009 3:42 pm
|
|
|
Aficionado al GW
|
|
zdravím píchače.Včera jsem navštívil privátek na Trávníku.Byly tam dvě bloncky,obě v pohodě,jedna byla malinko plnější.Já šel do té hubené a jak sliboval inzerát,že nebudu litovat,tak bylo.Službyčky 1/2h.800-fajka bez za příplatek,určitě ještě zopakuju.PIŠTE,KDYŽ SE SNAŽÍM DOVOLAT NA PRIVÁT,TAK JE PLNO!NEŘÍKEJTE,ŽE NIKDO NEMÁTE NET! je proste k nesehnani :^( a ze jsem to cely vikend zkousel snad 100 x Anonymous napsal: sailortom, Jestli jsi pražák tak písni chodím na erotickou masáž pravidelně a řeknu ti že je super.Je to pouze masáž ale vážně suprová, masérka nahoře bez na zakončení, honičku ovládá nejlépe co jsem zatím poznal,nádhera.Arnošt. Dík za info o Čarodějce, tu teda určitě vyzkouším. Ještě jsem studoval ten excelový seznam, tam je zmíněná Míša z HK, má někdo zkušenost? Já jí znám jen po telefonu, protože je jen některé dny v týdnu a zatím jsem jí pokaždé minul. Web funguje - http://www.webpark.cz/misaprivat/ takže bych řekl, že neskončila, a po tlf mi nepřišla na UK, možná Slovena. zdravím píchače.Včera jsem navštívil privátek na Trávníku.Byly tam dvě bloncky,obě v pohodě,jedna byla malinko plnější.Já šel do té hubené a jak sliboval inzerát,že nebudu litovat,tak bylo.Službyčky 1/2h.800-fajka bez za příplatek,určitě ještě zopakuju.PIŠTE,KDYŽ SE SNAŽÍM DOVOLAT NA PRIVÁT,TAK JE PLNO!NEŘÍKEJTE,ŽE NIKDO NEMÁTE NET!
eevinka cuba Roznov pod Radhostem cubka Bruntal www.dlouha-videa.com
Cesky Brod kurvy stare Mirotice kurvy Vyssi Brod kurvy stare JAK VYKOURIT PTAKA webkamera Horni Benesov cubka holkycv.blogspot.com Turnov kurvy stare amaterky Mnichovice Kontaktanzeigen sex na private Hluboka nad Vltavou holki penize Chvaletice Stare Mesto (okres Uherske Hradiste) sex doma eroticky inzerat Miroslav Straz nad Nezarkou eroticky inzerat eroticke inzeraty Svitavy
Kraslice prodejna zena eroticky inzerat Holysov
cesky sex
JeJoue
Martina 29 Brno
'../'
eroticky inzerat Neveklov
ceny kondomĹŻ |
|
|
|
 |
|
|
Todas las horas son GMT + 1 Hora |
|
Puede publicar nuevos temas en este foro No puede responder a temas en este foro No puede editar sus mensajes en este foro No puede borrar sus mensajes en este foro No puede votar en encuestas en este foro
|